21 Μαρτίου, 2019

Μεταμόσχευση Μαλλιών: Τι πραγματικά ισχύει; Απαντάμε στα δικά σας ερωτήματα. | Militaire.gr Μάρτιος ’19

Κληρονομικότητα, έντονο άγχος, κακή διατροφή πυροδοτούν την τριχόπτωση,  οδηγώντας τελικά σε ανδρογενετική αλωπεκία. Για αυτόν τον λόγο ολοένα και περισσότεροι άντρες καταφεύγουν στην μεταμόσχευση μαλλιών, για να λύσουν οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών.

Εμείς συλλέξαμε τις βασικές σας απορίες σχετικά με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών και με τη βοήθεια του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, Πλαστικού  Χειρουργού,  Επιστημονικού Διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics και μέλους της  Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS), σας τις απαντάμε.

Πονάει η μεταμόσχευση μαλλιών;

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι μία πρακτικά ανώδυνη διαδικασία, η οποία διενεργείται υπό τοπική αναισθησία. Οι ασθενείς δεν νιώθουν καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης, ενώ μπορούν μάλιστα να διαβάζουν το βιβλίο τους, να παρακολουθούν τηλεόραση ή να χρησιμοποιούν το κινητό τους χωρίς καμία ενόχληση.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι απολύτως φυσικά και μόνιμα. Η ανάπτυξη νέων τριχών φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας το 95%.

Θα έχω σημάδια μετά τη μεταμόσχευση;

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE δεν αφήνει γραμμικές ουλές ή σημάδια στην περιοχή λήψης των μοσχευμάτων, όπως συνέβαινε με την παλιότερη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών, τη μέθοδο FUT, γνωστή και ως μέθοδος Strip.

Σαφώς, η εμπειρία του Ιατρού που θα εφαρμόσει τη συνεδρία παίζει καθοριστικό ρόλο, στην επίτευξη ενός άρτιου αισθητικού αποτελέσματος.

Πόσο κοστίζει η μεταμόσχευση μαλλιών με την μέθοδο FUE;

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών ποικίλλει και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Για το κόστος της μεταμόσχευσης συνυπολογίζονται διάφοροι παράγοντες, όπως ο αριθμός των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευθούν, η διάρκεια της επέμβασης,  η ανάγκη αποκατάστασης ουλών από παλιά συνεδρία μεταμόσχευσης με τη μέθοδο FUT - Strip.

Θα φαίνεται ότι έχω υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών;

Το αποτέλεσμα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί με την μέθοδο FUE από αποδεδειγμένα έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, είναι απόλυτα φυσικό. Παρόλα αυτά, για τη διενέργεια της συνεδρίας απαιτείται το κούρεμα και ξύρισμα της περιοχής και έτσι τις πρώτες ημέρες είναι ορατό το ότι πραγματοποιήθηκε εμφύτευση.

Αν για επαγγελματικούς, κοινωνικούς ή προσωπικούς λόγους δεν επιθυμεί ο ασθενής να υποβληθεί σε κούρεμα ή ξύρισμα των μαλλιών,  δίνεται η επιλογή Ακούρευτης Μεταμόσχευσης Μαλλιών με την μέθοδο FUE, κατά την οποία η εμφύτευση πραγματοποιείται χωρίς να επηρεάζεται το μήκος των μαλλιών.

Πηγή

Gallery

No ACF gallery field data found

Πρόσφατα άρθρα

H Advanced Hair Clinics βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τα Medical Beauty Awards

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Hair Clinic Chain / Franchise Brand» απέσπασε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Λίλη Αγιάντ, General Manager της Advanced Hair Clinics, σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2021. […]

περισσότερα
Κανένας συμβιβασμός με την αραίωση μαλλιών σας - Forbes Απρίλιος 2021

Νικήστε την οριστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE Η αναζήτηση μιας δραστικής λύσης που θα ανακόψει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία αιτήματα των ανδρών, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική και δημόσια ζωή τους. Όμως στο Διαδίκτυο πολλές από τις […]

περισσότερα
Μεταμόσχευση Μαλλιών: Όλη η αλήθεια - Esquire Απρίλιος 2021

Ένας διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας πλαστικός χειρουργός απαντά σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα. Ποια είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα; Τι να περιμένεις με την ολοκλήρωση μιας τέτοιας διαδικασίας; Και, εντέλει, είναι η μεταμόσχευση μαλλιών η οριστική λύση στην αραίωση; Σ’ αυτά τα πολύ κρίσιμα ερωτήματα απαντά ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right