31 Μαρτίου, 2020

Ο Νο1 Σύμμαχός σου στο πρόβλημα αραίωσης μαλλιών - Esquire Μάρτιος 2020

H μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό υπάρχει σήμερα.

 

Αν ανήκεις στην πλειοψηφία των αντρών οι οποίοι είναι λίγο μετά τα 40 και βρίσκονται αντιμέτωποι με σταδιακή αραίωση σε όλο το τριχωτό της κεφαλής τους, μάθε ότι η οριστική λύση βρίσκεται στη μεταμόσχευση μαλλιών FUE, τη μόνη, ιατρικά ενδεδειγμένη οδό για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και επιστημονικός διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics - βραβευμένη επί τρία έτη (2016, 2017, 2019) ως International Hair Clinic of the Year από τον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό IMTJ - εξηγεί: «Η FUE είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών και η ελάχιστα επεμβατική φύση της είναι ο λόγος που τείνει να επικρατήσει παγκοσμίως. Και οι λόγοι που την καθιστούν μια πολύ ασφαλή, καλά ανεκτή και αξιόπιστη μέθοδο είναι οι εξής: πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, δεν προκαλεί γραμμικές ουλές και σημάδια στην περιοχή λήψης των τριχοθυλακίων, και παρουσιάζει μικρή έως μηδενική πρόκληση επιπλοκών, επιτρέποντας την άμεση επάνοδο του ασθενούς στην καθημερινότητά του».

Πώς εφαρμόζεται: Ο ιατρός σχεδιάζει την περιοχή από όπου θα ληφθούν τα τριχοθυλάκια, τη λεγόμενη δότρια περιοχή, και στη συνέχεια εφαρμόζει τοπική αναισθησία. Μονάδες τριχικών θυλάκων αφαιρούνται με ειδική αυτοματοποιημένη συσκευή, εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα και διατηρούνται σε υγρό περιβάλλον στους 3-4°C. Κατόπιν προσδιορίζεται η περιοχή τοποθέτησης των μοσχευμάτων, γνωστή ως λήπτρια περιοχή, και υπό τοπική αναισθησία ο ιατρός προχωρά στην εμφύτευση. Η εμφύτευση των τριχών γίνεται μία προς μία με τη χρήση ειδικής συσκευής και χωρίς να προηγείται η δημιουργία υποδοχών στην περιοχή εμφύτευσης. Επομένως, ελαχιστοποιείται το τραύμα στη λήπτρια περιοχή και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό.

Πόσο σύντομα γίνεται ορατό το αποτέλεσμα: «Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών πραγματοποιείται σταδιακά και ολοκληρώνεται μέσα σε 12 μήνες, με το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών να είναι μόνιμο και εντελώς φυσικό. Η ελάχιστα επεμβατική φύση της μεθόδου FUE επιτρέπει την αξιοποίηση της δότριας περιοχής του τριχωτού και στο μέλλον, εφόσον η πυκνότητά της είναι επαρκής», τονίζει ο δρ Βεκρής.

Gallery

No ACF gallery field data found

Πρόσφατα άρθρα

H Advanced Hair Clinics βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τα Medical Beauty Awards

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Hair Clinic Chain / Franchise Brand» απέσπασε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Λίλη Αγιάντ, General Manager της Advanced Hair Clinics, σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2021. […]

περισσότερα
Κανένας συμβιβασμός με την αραίωση μαλλιών σας - Forbes Απρίλιος 2021

Νικήστε την οριστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE Η αναζήτηση μιας δραστικής λύσης που θα ανακόψει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία αιτήματα των ανδρών, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική και δημόσια ζωή τους. Όμως στο Διαδίκτυο πολλές από τις […]

περισσότερα
Μεταμόσχευση Μαλλιών: Όλη η αλήθεια - Esquire Απρίλιος 2021

Ένας διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας πλαστικός χειρουργός απαντά σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα. Ποια είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα; Τι να περιμένεις με την ολοκλήρωση μιας τέτοιας διαδικασίας; Και, εντέλει, είναι η μεταμόσχευση μαλλιών η οριστική λύση στην αραίωση; Σ’ αυτά τα πολύ κρίσιμα ερωτήματα απαντά ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right