1 Ιουλίου, 2020

Μεταμόσχευση Μαλλιών και το καλοκαίρι - ESQUIRE Ιούνιος '20

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ικανές να σταθούν εμπόδιο στο να αποκτήσετε και πάλι πυκνά μαλλιά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια καλή αφορμή ένας άντρας να κάνει μία ονειρεμένη αλλαγή στην εμφάνισή του: να αποκτήσει ξανά πυκνά μαλλιά. Για το κατά πόσο είναι ασφαλής μια μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι, ο έγκριτος πλαστικός χειρουργός Δρ.  Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics -κλινική διεθνώς βραβευμένη ως International Hair Clinic of the Year για το 2016, το 2017 & το 2019- απαντά: «Δεν υπάρχει εποχικότητα στη μεταμόσχευση μαλλιών, και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και το καλοκαίρι, ιδίως όταν μιλάμε για την ελάχιστα επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE. Οι οδηγίες που δίνουμε είναι ίδιες όλο το χρόνο: μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών λέμε πάντα στους ασθενείς μας να ψεκάζουν την περιοχή με φυσιολογικό ορό για τις επόμενες 3 μέρες και να αποφεύγουν κινήσεις που μπορεί να τραυματίσουν την περιοχή, ανεξάρτητα από ποια εποχή πραγματοποιούν τη συνεδρία τους. Όταν η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE, η οποία δεν αφήνει γραμμικά σημάδια και ουλές, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας και φυσικά να συνεχίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα».

Η επιλογή πιστοποιημένου ιατρού είναι το κλειδί για άριστο αποτέλεσμα: «Επιλέξτε έναν αποδεδειγμένα έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος να είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών για να λάβετε ένα αισθητικά άρτιο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, με ασφάλεια», τονίζει ο Δρ. Βεκρής, εξηγώντας τα «ατού» της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Follicular Unit Excision): «Στα ελληνικά σημαίνει “Εξαγωγή Μεμονωμένων Τριχοθυλακίων” και αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα για οριστική λύση στην αραίωση των μαλλιών, η οποία ήρθε για να εξελίξει -και εν μέρει να αντικαταστήσει- την εξαιρετικά επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT (Strip).

Κατά τη μέθοδο FUE αφαιρούνται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εμφυτεύονται εν συνεχεία ένα προς ένα στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση».

Gallery

No ACF gallery field data found

Πρόσφατα άρθρα

H Advanced Hair Clinics βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τα Medical Beauty Awards

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Hair Clinic Chain / Franchise Brand» απέσπασε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Λίλη Αγιάντ, General Manager της Advanced Hair Clinics, σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2021. […]

περισσότερα
Κανένας συμβιβασμός με την αραίωση μαλλιών σας - Forbes Απρίλιος 2021

Νικήστε την οριστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE Η αναζήτηση μιας δραστικής λύσης που θα ανακόψει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία αιτήματα των ανδρών, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική και δημόσια ζωή τους. Όμως στο Διαδίκτυο πολλές από τις […]

περισσότερα
Μεταμόσχευση Μαλλιών: Όλη η αλήθεια - Esquire Απρίλιος 2021

Ένας διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας πλαστικός χειρουργός απαντά σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα. Ποια είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα; Τι να περιμένεις με την ολοκλήρωση μιας τέτοιας διαδικασίας; Και, εντέλει, είναι η μεταμόσχευση μαλλιών η οριστική λύση στην αραίωση; Σ’ αυτά τα πολύ κρίσιμα ερωτήματα απαντά ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right