25 Σεπτεμβρίου, 2020

Advanced Hair Clinics - Βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year 2020”

Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020 από τα IMTJ Medical Travel Awards, ένα θεσμός που επιβραβεύει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 20 ειδικούς από όλο τον κόσμο, ειδικοί που έχουν επιλεχθεί βάση της πολύχρονης εμπειρίας τους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και της υγείας, απονείμει κάθε χρόνο το βραβείο “International Hair Clinic of the Year” στην κλινική μαλλιών που προσέλκυσε και εξυπηρέτησε με μεγαλύτερη επιτυχία διεθνούς ασθενείς. Οι κριτές συνυπολογίζουν στην απόφασή τους τον αριθμό και το είδος των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία, την ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών, την ικανοποίηση των ασθενών, τον αριθμό των διεθνών ασθενών που έλαβαν θεραπεία και τη χώρα προέλευσής τους. Παράλληλα ελέγχουν στοιχεία που αφορούν το εύρος και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κλινική Advanced Hair Clinic βραβεύεται ως “International Hair Clinic of the Year”. Το 2016, το 2017 και το 2019, απονεμήθηκε ξανά αυτό το σημαντικό βραβείο στην κλινική Advanced Hair Clinics, γεγονός που επιβεβαιώνει τις δυνατότητές της στα πλαίσια της διεθνούς πραγματικότητας.

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παραλαμβάνω το τέταρτο βραβείο “International Hair Clinic of the Year”. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους τους εργαζομένους μας,  για όλες τις ιατρικές μας ομάδες και για τους χιλιάδες ασθενείς μας από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ.» δήλωσε ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βέκρης, Ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics.

«Η ομάδα της Advanced Hair Clinics είναι πραγματικά υπερήφανη για αυτό το τέταρτο βραβείο, μια μεγάλη αναγνώριση για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται σε όλες τις κλινικές μας. Οι ανάγκες και η ικανοποίηση των ασθενών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση συνεχώς αναπτυσσόμενοι και εξελισσόμενοι.», τόνισε η κα Λίλη Αγιάντ, Γενική Διευθύντρια της Advanced Hair Clinics.

«Η αναγνώριση της συμβολής μας στον τομέα του ιατρικού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, ενισχύει την εμπιστοσύνη μας και αναζωπυρώνει τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη θετική εμπειρία που βιώνουν οι ασθενείς μας στις 11 κλινικές μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.» δήλωσε η κα Αΐντα Σαρκισσιάν, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Advanced Hair Clinics.

Gallery

No ACF gallery field data found

Πρόσφατα άρθρα

H Advanced Hair Clinics βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τα Medical Beauty Awards

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Hair Clinic Chain / Franchise Brand» απέσπασε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Λίλη Αγιάντ, General Manager της Advanced Hair Clinics, σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2021. […]

περισσότερα
Κανένας συμβιβασμός με την αραίωση μαλλιών σας - Forbes Απρίλιος 2021

Νικήστε την οριστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE Η αναζήτηση μιας δραστικής λύσης που θα ανακόψει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία αιτήματα των ανδρών, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική και δημόσια ζωή τους. Όμως στο Διαδίκτυο πολλές από τις […]

περισσότερα
Μεταμόσχευση Μαλλιών: Όλη η αλήθεια - Esquire Απρίλιος 2021

Ένας διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας πλαστικός χειρουργός απαντά σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα. Ποια είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα; Τι να περιμένεις με την ολοκλήρωση μιας τέτοιας διαδικασίας; Και, εντέλει, είναι η μεταμόσχευση μαλλιών η οριστική λύση στην αραίωση; Σ’ αυτά τα πολύ κρίσιμα ερωτήματα απαντά ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right